Tarieven fysiotherapie per 01-01-2024 (bij niet gecontracteerde fysiotherapie):

Fysiotherapie
 
Reguliere fysiotherapie behandeling€ 40,00
Intake en behandeling na verwijzing€ 50,00
Intake en behandeling incl. screening€ 52,50
Behandeling aan huis€ 52,50
Behandeling instelling€ 47,50
No show / niet nagekomen afspraak€ 40,00
  
Kinderfysiotherapie
 
Kinderfysiotherapie€ 52,50
Kinderfysiotherapie aan huis€ 65,00
Instructie ouders en/of overleg€ 40,00
Kinderfysiotherapeutisch rapport€ 47,50
  
Oedeemtherapie
 
Oedeemtherapie€ 52,50
Oedeemtherapie aan huis€ 65,00
Oedeemtherapie instelling€ 57,50
Betaling

Indien u een aanvullende verzekering voor fysiotherapie heeft, declareren wij uw behandeling bij uw zorgverzekeraar. Heeft u geen aanvullende verzekering voor fysiotherapie, dan moet u uw behandeling rechtstreeks na uw afspraak betalen. Bij voorkeur met pin, er is een pinapparaat aanwezig op onze praktijk.

Sommige zorgverzekeraars stellen hoge eisen aan ons als zorgaanbieders, met name administratieve lasten, waar zij in sommige gevallen een laag tarief tegenoverstellen. Wij zijn van mening dat dit niet ten goede komt van de kwaliteit van de zorg en de behandeling die wij u willen en kunnen geven.
Wij kiezen er zelf voor om, in verband met deze eisen, de contracten van zorgverzekeraar Zorg&Zekerheid en ENO niet te accepteren.
Wanneer u bij één van deze zorgverzekeraars bent verzekerd, ontvang u van ons een nota voor de fysiotherapie. Deze nota dient u zelf te betalen en daarna in te dienen bij uw zorgverzekeraar.

Met alle andere verzekeraars hebben wij voor 2023 wel een contract afgesloten.

Niet nagekomen afspraken

Helaas komt het met regelmaat voor dat een patiënt niet komt opdagen voor een afspraak. Wij zijn genoodzaakt om niet nagekomen afspraken in rekening te brengen. Indien één van onze fysiotherapeuten met u een afspraak heeft gemaakt, dan rekenen wij op uw komst.
Wanneer bij verhindering een afspraak tijdig afgezegd wordt, kunnen wij deze tijd in plannen voor een andere patiënt.

Wij vragen u bij verhindering 24 uur van te voren uw afspraak af te zeggen. Is de afspraak niet op tijd afgezegd of verschijnt u zonder bericht niet op de afspraak, dan wordt het no-show tarief van € 40,00 in rekening gebracht.

Dit bedrag wordt niet door uw zorgverzekeraar vergoedt.