Lonneke van der Sluijs-van 't Root

lonneke.jpgMijn naam is Lonneke, ik ben zowel kinder- als algemeen fysiotherapeute binnen de Maatschap Fysiotherapie Werkendam.

Met mijn man en twee kinderen woon ik in Zaltbommel. Sinds 2006 werk ik met veel plezier in de praktijk in Werkendam. Na een aantal jaar als fysiotherapeute te hebben gewerkt, besloot ik me te specialiseren tot kinderfysiotherapeute. In 2011 heb ik deze Masteropleiding afgerond. Daarna heb ik diverse cursussen gevolgd ter verdieping, waaronder Fysiotherapie en Ontwikkelingsstoornissen bij Kinderen van 0 tot 2 jaar (F.O.K. 2016). Inmiddels heb ik een cursus docent babymassage afgerond. Wil je hier meer informatie over? Kijk dan onder het kopje Babymassage op deze website.

Van jongs af aan ontwikkelt een kind, door bewegen en spelen, de motoriek en zintuigen, om zo te groeien naar zelfstandigheid. Meestal verloopt dit goed en bijna onopgemerkt. Maar soms verloopt deze ontwikkeling niet zo vanzelfsprekend, dan is deze bijvoorbeeld vertraagd of afwijkend. Kinderen hebben dan meer oefening nodig om een bepaalde vaardigheid onder de knie te krijgen. Ik vind het prettig om op een laagdrempelige manier bereikbaar te zijn. Bij vragen of twijfels over de motoriek en/of andere klachten van uw kind, kunt u altijd contact met mij opnemen.

Mijn e-mailadres is: lonneke@fysiowerkendam.nl, ik ben op maandag, woensdag en vrijdag op de praktijk aanwezig.