Liesbeth Voorwinden-Scheper

liesbeth.jpgVanaf maart 2020 loop ik, Liesbeth Voorwinden, met veel plezier rond bij Maatschap Fysiotherapie Werkendam. Eerst als stagiaire om mijn BIG registratie als fysiotherapeute weer te behalen en sinds augustus als geregistreerd fysiotherapeute.

In 2002 ben ik aan de Hogeschool Rotterdam afgestudeerd als fysiotherapeute en heb daarna gewerkt in diverse particuliere praktijken en verpleeghuizen. Samen met mijn man en kinderen besloten we op een gegeven moment het roer om te gooien en via een jaartje Engeland en de Filippijnen belandden we in het werken voor een stichting in Rotterdam. Hier vingen we (veelal) vluchtelingen vanuit het Midden Oosten op en mochten hen begeleidden. In deze periode ben ik gestopt met het werken als fysiotherapeute.

Nadat we in 2018 verhuisden naar Sleeuwijk begon het weer te kriebelen om als fysiotherapeute aan de slag te gaan. Ik ben mijn BIG registratie, die inmiddels was verlopen, op orde gaan maken en mag u nu weer van dienst zijn.

Ik help u graag bij het zoeken naar manieren om uw klachten te verhelpen en heb daarbij oog voor u als persoon. Als algemeen fysiotherapeute behandel ik allerlei klachten met betrekking tot het bewegend functioneren van het lichaam. Behandelingen bestaan vaak uit een combinatie van adviseren, voorlichting, oefentherapie en mobiliseren door middel van diverse technieken. En uiteraard zet ik u graag in beweging door middel van oefeningen waar u zelfstandig mee aan de slag kunt gaan.

Op dinsdag en donderdag ben ik op de praktijk te vinden en je kunt me bereiken via liesbeth@fysiowerkendam.nl