Corona maatregelen

Via deze weg willen wij u op de hoogte stellen van de nieuwe richtlijnen voor het fysiotherapeutische handelen binnen onze praktijk.

Naar aanleiding van het toenemende aantal coronabesmettingen en het dringende advies van het RIVM en onze beroepsgroep het KNGF voor het gebruik van mondkapjes in de openbare ruimtes, hebben wij besloten binnen onze praktijk het beleid aan te passen. Bij ons staat uw welzijn centraal. Om u en onszelf te beschermen, volgen wij de volgende maatregelen.

Tijdens de behandeling kunnen wij de 1,5 meter afstand niet altijd waarborgen. Daarom zullen wij vanaf heden tijdens onze werkzaamheden een mondkapje dragen. Daarnaast willen wij u vragen om in de praktijk, tijdens de behandeling én in de wachtkamer, een mondkapje te dragen. Dit geldt voor iedereen van 13 jaar en ouder.

Mocht u het om bepaalde redenen niet kunnen of willen, kunt u altijd contact opnemen met uw behandelaar.

Daarnaast passen wij nog steeds de extra hygiëne maatregelen toe. Wanneer u voor een afspraak naar de praktijk komt, vragen wij u aan de volgende maatregelen en afspraken te houden:

  • Kom zoveel mogelijk alleen naar de praktijk.
    Voor kinderfysiotherapie geldt, maximaal 1 begeleider.
  • Neemt u zelf 2 handdoeken mee, i.v.m. hygiëne mogen wij enkel gebruik maken van linnengoed door uzelf meegenomen.
  • Kom niet te vroeg, maar op de tijd van uw afspraak.
  • Graag uw handen bij binnenkomst desinfecteren met handgel
  • Houdt 1,5 m afstand van elkaar, ook in de wachtruimte.

LET OP: Heeft u symptomen van verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, moeilijk ademen en/of koorts (≥38⁰C)? of heeft u huisgenoten/gezinsleden met deze klachten? Kom dan niet naar de praktijk, maar verzet uw afspraak. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze praktijk via 0183-504454, info@fysiowerkendam.nl of via het contactformulier op onze website www.fysiowerkendam.nl

Wij hopen u zo voldoende geïnformeerd te hebben.

Een vriendelijke groet,

Team Maatschap Fysiotherapie Werkendam

Instructies: