Corona maatregelen

Via deze weg willen wij u op de hoogte stellen van de nieuwe richtlijnen voor het fysiotherapeutische handelen binnen onze praktijk, welke gelden tot in ieder geval 19 mei.

Na overleg van onze beroepsgroep (het KNGF) en het RIVM, gaan wij starten met het opschalen van de fysiotherapeutische zorg. Dit betekent dat wij weer de fysiotherapeutische zorg mogen geven die u van ons gewend bent, echter wel volgen wij hierin het aangepaste protocol van het KNGF. Dit betekent dat wij noodzakelijke en uitgestelde zorg gaan hervatten. Waar nodig geven wij face to face behandelingen, afhankelijk van de klachten kan er ook gekozen worden voor behandeling op afstand. Dit wordt door de therapeut bepaald.

Wij passen extra hygiëne maatregelen toe. Wanneer u voor een afspraak naar de praktijk komt, vragen wij u aan de volgende maatregelen en afspraken te houden:

  • Kom zoveel mogelijk alleen naar de praktijk.
    Voor kinderfysiotherapie geldt, maximaal 1 begeleider.
  • Neemt u zelf 2 handdoeken mee, i.v.m. hygiëne mogen wij enkel gebruik maken van linnengoed door uzelf meegenomen.
  • Kom niet te vroeg, maar op de tijd van uw afspraak.
  • Graag uw handen bij binnenkomst desinfecteren met handgel of wassen in de behandelkamer wanneer uw therapeut u binnen heeft geroepen.
  • Houdt 1,5 m afstand van elkaar, ook in de wachtruimte.

LET OP: Heeft u symptomen van verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, moeilijk ademen en/of koorts (≥38⁰C)? Of heeft u huisgenoten/gezinsleden met deze klachten? Kom dan niet naar de praktijk, maar verzet uw afspraak. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze praktijk via 0183-504454, info@fysiowerkendam.nl of via het contactformulier op onze website www.fysiowerkendam.nl

Wij hopen u zo voldoende geïnformeerd te hebben.

Een vriendelijke groet,

Maatschap Fysiotherapie Werkendam

Bert Bruggeman (bert@fysiowerkendam.nl)
Jenette Tolhoek (jenette@fysiowerkendam.nl)
Lonneke van der Sluijs (lonneke@fysiowerkendam.nl)
Laura Lukkezen (laura@fysiowerkendam.nl)

Instructies: